top of page
roze Pioenen

About

Relax & Beauty Tess

Relax en Beauty Tess is gelegen in het hartje van het historische stadscentrum van Oudenaarde. In een charmant traditioneel statig herenhuis vestigde ik er in 2012 mijn schoonheidsinstituut:

Relax & Beauty Tess. Ik specialiseerde mij in pedicure, gelaatsverzorgingen en nagels. De nadruk bij de gelaatsverzorgingen met natuurlijke producten ligt op relaxatie en onthaasting. Je kunt bij Tess ook terecht voor manicure, epilaties en make-up.

tess-55_ww.jpg

In 2012 studeerde Tess af als gediplomeerd schoonheidsspecialiste, nagelstyliste en gespecialiseerde pedicure. “Van kleins af heeft het er al ingezeten. Ik lette altijd op de nageltjes van anderen en of die mooi verzorgd en gelakt waren. Ik heb economie en daarna communicatiemanagement gestudeerd, maar dat bleek toch niet mijn ding te zijn. Dus ben ik op zoek gegaan naar wat ik wel wilde doen. Ik kwam per toeval in contact met iemand die de opleiding tot nagelstyliste volgde en zo ben ik er ook ingerold. Ik volgde heel intensief avondlessen en combineerde verschillende modules. Ik vond het heel leuk om te doen en het lag mij wel. Al heel vlug wist ik dat ik zelfstandig schoonheidsspecialiste wou worden.”

Uitstekende persoonlijke service & kwaliteit

Ik hecht veel belang aan persoonlijk contact en een goede vertrouwensband. In een vertrouwelijke omgeving en gezellig kader kunnen klanten rekenen op kwalitatieve behandelingen en een uitstekende persoonlijke service. Ik werk uitsluitend op afspraak om mijn klanten flexibiliteit, kwaliteit en service te kunnen bieden. 

Natuurlijke Producten

 

Ik werk met natuurlijke en biologische producten, zonder parfums of bewaarmiddelen. Ideaal voor gevoelige huidtypes en een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. 

Producten

Maak kennis met de producten.

Verzorgingen

Ontdek het aanbod verzorgingen.

Contact

Neem contact op.

Natuurlijke zeep en bloemen
Vrouw met gezichtscrème
Zelfgemaakte natuurlijke zeep
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page