Tropical Leaves

About

Relax & Beauty Tess

Relax en Beauty Tess is gelegen in het hartje van het historische stadscentrum van Oudenaarde. In een charmant traditioneel statig herenhuis vestigde Tess er in 2012 haar schoonheidsinstituut:

Relax & Beauty Tess. De sympathieke en vriendelijke Tess specialiseerde zich in pedicure, gelaatsverzorgingen en nagels. De nadruk bij de gelaatsverzorgingen met natuurlijke producten ligt op relaxatie en onthaasting. Je kunt bij Tess ook terecht voor manicure, epilaties en make-up.

In 2012 studeerde Tess af als gediplomeerd schoonheidsspecialiste, nagelstyliste en gespecialiseerde pedicure. “Van kleins af heeft het er al ingezeten. Ik lette altijd op de nageltjes van anderen en of die mooi verzorgd en gelakt waren. Ik heb economie en daarna communicatiemanagement gestudeerd, maar dat bleek toch niet mijn ding te zijn. Dus ben ik op zoek gegaan naar wat ik wel wilde doen. Ik kwam per toeval in contact met iemand die de opleiding tot nagelstyliste volgde en zo ben ik er ook ingerold. Ik volgde heel intensief avondlessen en combineerde verschillende modules. Ik vond het heel leuk om te doen en het lag mij wel. Al heel vlug wist ik dat ik zelfstandig schoonheidsspecialiste wou worden.”

Uitstekende persoonlijke service & kwaliteit

In een vertrouwelijke omgeving en gezellig kader ontvangt Tess haar klanten waar ze kunnen rekenen op discretie, kwalitatieve behandelingen en een uitstekende persoonlijke service. “Mijn accent ligt op de gespecialiseerde pedicure, nagels en ontspannende gelaatsverzorgingen. Ik ben perfectionistisch met oog voor detail en wil alles zeer goed tot in de puntjes afwerken. Daarom komen de mensen ook naar hier en stappen ze buiten met een gelukkig gevoel. Ik werk uitsluitend op afspraak om mijn klanten die flexibiliteit, kwaliteit en service te kunnen bieden. Ze kunnen altijd op mij rekenen. Ik hecht ook veel belang aan persoonlijk contact en een goede vertrouwensband, je bent hier zeker geen nummertje. En dat waarderen ze wel.”

Jojoba Care, zelfs voor de meest gevoelige huid

Tess werkt met de 100% natuurlijke producten van Jojoba Care, zonder parfums of bewaarmiddelen. Ideaal voor gevoelige huidtypes en een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. “Jojoba Care is een kleinschalig Belgisch bedrijf uit Drongen, die alle bestanddelen zelf uit hun eigen tuin verwerken. Ik ben er heel tevreden van en krijg veel positieve reacties van mijn klanten. Mensen zijn ook meer en meer op zoek naar natuurlijke producten voor de huid. Een goed verzorgde en gereinigde huid is belangrijk. Tijdens de gelaatsverzorging ligt het accent op relaxatie. Het doet eens deugd om jezelf te laten verwennen.

Producten

Maak kennis met de producten.

Verzorgingen

Ontdek het aanbod verzorgingen.

Contact

Neem contact op.

Natuurlijke zeep en bloemen
Vrouw met gezichtscrème
Zelfgemaakte natuurlijke zeep
  • Facebook
  • Instagram
  • Facebook
  • Instagram

Relax & Beauty Tess

Kattestraat 12 / 0103

9700 Oudenaarde

BE 0843.364.322

+32 488 501 444

© 2020 Relax & Beauty Tess. Alle rechten voorbehouden.