top of page
roze Pioenen

Collageen Draden

DSVLINE-COLLAGEN-THREAD-PROTOCOL-3.png

Originele DS V-Line Collageen Draden

De nieuwste trend op gebied van huidverbetering.

Deze behandeling staat bekend om zijn prachtige resultaten.

Tal van onderzoeken tonen aan dat wetenschappers meer en meer op zoek zijn naar natuurlijke anti-aging alternatieven voor o.a. Botox- en fillerbehandelingen. De Collageen draadlift zonder naalden is een baanbrekend alternatief dat werkelijk het verschil maakt.

 

De gepatenteerde originele DS V-Line collageen draden, gemaakt van rundscollageen en viscollageen, tezamen met het unieke stamcelserum boordevol hoogwaardige werkstoffen, zorgen voor meer volume in het gezicht.

Dit komt door de absorptie van het collageen in een diepere huidlaag.

Oppervlakkige rimpels verdwijnen en diepere rimpels verzachten.
De huidstructuur wordt zichtbaar strakker, steviger en de elasticiteit van de huid wordt versterkt.

Er is versteviging en verbetering van de huid barrière.

100% Natuurlijk

Ervaar huidverbetering op een natuurlijke wijze zonder botox, filler of cosmetische ingrepen.

Er worden geen naalden of injecties gebruikt.

Resultaat

Verhoging van de elasticiteit
Verbetert de stevigheid
Vervaagt rimpels
Verbetert het uiterlijk van pigmentatie
Verbetert het volume
Liftend effect
Verbetert de kaaklijn
Jeugdige uitstraling

Voordelen

Geschikt voor ieder huidtype

Pijnloos, zonder downtime

Non Invasief

Wat is collageen

Collageen is een lichaamseigen structuureiwit. Het is een belangrijk onderdeel van ons bindweefsel dat stevigheid geeft aan het lichaam en aan de huid. We hebben collageen in onze botten, pezen, haren, nagels en ook in onze huid. Collageen komt van het Griekse ‘kolla’, dat samenbinden of lijm betekent. Het houdt organen en weefsels als het ware op hun plek. Collageen én elastine zijn de pilaren die de huid stevig houden. Als die pilaren omvallen, krijg je rimpels. Die afbraak kan komen door onder andere veroudering, roken, zon, suikers (glycatie) en luchtvervuiling. Je lichaam breekt niet alleen collageen af maar maakt dit ook aan, ook als je ouder bent. Maar op den duur gaat de afbraak van collageen sneller dan de aanmaak. 

Naarmate we ouder worden (vanaf 25 jaar) gaan we steeds meer collageen verliezen en ontstaan er rimpels en wordt de huid slapper. Met een DS V- Line collageen draad behandeling op maat krijgt u een steviger, jonger en gezonder huidoppervlak. De aanmaak van nieuw collageen wordt gestimuleerd, lijntjes en rimpels verminderen aanzienlijk. De huid wordt egaler & gladder. Dit op een natuurlijke manier.

De DS V-Line collageen draad behandeling kan ook preventief worden ingezet om de ontwikkeling van rimpels en fijne lijntjes te vertragen.

collagen-thread-protocol_1.png

Hoe werken de collageen draden

 

De Collageen draadlift is dé anti-aging behandeling die de aanmaak van collageen stimuleert en je huid meer verstevigt, verstrakt en opvult. Wil je de jeugdigheid van je huid bewaren, zet dan niet alleen in op een goede huidverzorging op basis van vitamines en peptiden, maar ook op het uitwendig gebruik van collageen.

Na jarenlang onderzoek is er een doorbraak om de moleculaire opname van collageen door middel van nanotechnologie tot in de diepere huidlagen te krijgen zonder het gebruik van injectienaalden. 

 

De originele Collageen draadlift (afkomstig uit Istanbul) is een dermaceutische behandeling die zonder downtime (hersteltijd) meer volume geeft aan het gelaat. De behandeling is volstrekt pijnloos. Er komen geen injecties aan te pas. De collageen draad wordt met een tangetje en serum (op basis van stamcellen) in de rimpel aangebracht. Dankzij de absorptie van het collageen worden de rimpels tot in de diepere huidlagen aangepakt. De aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. De huid wordt zichtbaar strakker en steviger. De huidelasticiteit en de huid barrière worden versterkt. Het biologisch verouderingsproces wordt vertraagd.

Aanvullend radiofrequentie (TRIPOLLAR) is aangeraden bij deze behandeling om de doorlaatbaarheid van de producten te vergroten en het resultaat te versterken.

DSV Line

DSV Line

DSV Line
DS-V-LINE-COLLAGEN

DS-V-LINE-COLLAGEN

00:58
Video afspelen

SKIN BARRIER CONTROL MASK

's werelds eerste gepatenteerde collageen draadmasker. 

 

Bij een collageen draadmasker gaan we op het volledige gelaat gaan werken om de contouren te verstrakken en een liftend effect te creëren. Verstevigen van de huid, egale teint. 

MINTT100.png

FAQ

Voordelen van de Collageen draden behandeling:

- Verbetert je huidconditie
- Verbetert je huidstructuur en volume
- Zorgt voor een stralende frisse teint
- Stimuleert de doorbloeding van je huid
- Lijntjes en rimpels verminderen
- Betere opname werkstoffen
- Aanmaak van nieuw collageen
- Hydrateert de huid
- Geschikt voor iedere huidtype
- Pijnloze behandeling
- 1 Losse behandeling is ideaal om snel een huid booster te krijgen. Perfect voor speciale aangelegenheden!

Welke zones kan ik behandelen met de collageen draden?


- Gelaat: voorhoofdsrimpels, fronsrimpels, kraaienpootjes, boven en onderoogleden, neuslippenplooi, rimpels op de wangen, rimpels op bovenlip.

- Nek en decolleté.

Hoe vaak kan deze behandeling toegepast worden?

Het aantal behandelingen is afhankelijk van je huidconditie, je levensstijl en je eigen wensen.
In samenspraak starten we eerst met een grondige huidanalyse, evalueren en optimaliseren we jouw verzorgingsroutine.


De behandeling wordt de eerste keer in kuurvorm aanbevolen. Een kuurbehandeling van de collageen draadlift bestaat uit 3 à 4 behandelingen. De eerste 3 behandelingen zijn om de 10 à 14 dagen. De laatste behandeling van de kuur na 8 weken. Daarna herhaal je 1 behandeling tussen de 6 à 9 weken voor een optimaal resultaat te behouden.

Wanneer starten met de Collageen draadlift?


Vanaf de leeftijd van 20 à 25 jaar nemen, onder invloed van je genen en externe factoren, je elastine-, hyaluron- en collageensynthese af met ± 1% per jaar. Rond de menopauze zullen de hormonen nog drastischer te werk gaan en neemt je collageen in de eerste 5 jaar na de overgang tot wel 30% af.

Wanneer start je het best? Preventief werken is key: zodra de eerste rimpel je stoort. De rimpels worden dan vroegtijdig aangepakt en het proces wordt op een natuurlijke manier goed onder controle gehouden. Ook een gepersonaliseerde huidroutine draagt bij tot de gezondheid en stevigheid van je huid.

Hoelang heb ik resultaat van mijn collageen kuur?

Gemiddeld heb je 6 maanden plezier van je collageen draadlift kuur.
Er zijn verschillende factoren die een invloed hebben op je collageen synthese. Onder andere hormonen, de zon, vrije radicalen (o.a. veel stress), suiker (glycatie), roken en pollutie.

Als je rekening houdt met een gezonde leefstijl heb je lang plezier van je behandeling.

Herken jij symptomen van collageen tekort in je huid?


- Een minder stralende huid dan normaal.

- Doffe huid.

- Vermoeide gezichtsuitdrukking.

- Verlies van elasticiteit.

- Neus lippenplooi wordt zichtbaarder.

- Rimpels en fijne lijntjes.

- Verslapping van de huid.

Met deze behandeling heb je direct een zichtbare verbetering.

 

Nazorg


- Vermijd de eerste 24u het aanraken van je gelaat (slaap op een proper hoofdkussen).
- De eerste 24u geen water, sauna, zwemmen, make-up, zweten, zon, sporten, niet reinigen, geen producten aanbrengen, geen kappersbeurt met kleuring.
- Na 24u: normale huidroutine + SPF gebruiken.
- Tot 7 dagen na de behandeling geen zuren gebruiken op de huid.

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page