top of page
roze Pioenen

Definitieve Ontharing

ACTIE !!!

Geniet van een korting van 25%.

Er is keuze uit onderstaande pakketten: 

 

Voordeel Bronze

Oksels + Bikini

1640 euro i.p.v. 2200 euro

(Prijs per sessie: 205 euro)

Voordeel Silver

Oksels + Volledige Benen

2920 euro i.p.v. 3920 euro

(Prijs per sessie: 365 euro)

Voordeel Gold 

Oksels + Bikini + Volledige Benen

4000 euro i.p.v. 5360 euro

(Prijs per sessie: 500 euro)

Voordeel

For Men

Vanaf 2 zones: -25%

Borst - Buik -

Rug - Schouders - Benen

Ontdek de voordelen van definitieve laserontharing

Goodbye Razor

Nooit nog een dag scheren, zeg dat scheermesje en die vervelende stoppels maar vaarwel!

Weg met irritaties

Irritaties, jeuk en ingegroeide haartjes zijn volledig verleden tijd!

Hello smooth skin!

Een duurzame investering met een gladde en egale huid als resultaat.

Milesman Diodelaser: DE specialist in laserontharing

De Milesman Diode Compact Laser is een medisch gecertificeerd ontharingstoestel, welke voldoet aan alle normen van veiligheid en doeltreffendheid. Het gepatenteerde VCSEL-systeem zorgt ervoor dat het licht gebundeld blijft en homogeen over de plek verdeeld wordt. In combinatie met de continue koeling (-9c°) met saffier geeft dit de beste resultaten.

 

Men kan rekenen op een definitieve haarreductie van 95% van de behandelde haren. De Milesman laser wordt als vrijwel pijnloos ervaren en is uiterst geschikt voor gevoelige huidtypes.

 

Daarnaast werkt het toestel snel en efficiënt en kunnen vrijwel alle huid-en haartypes met dit toestel behandeld worden, met uitzondering van de haartjes zonder pigment.

De diodelaser mag enkel bediend worden door opgeleide professionals die voldoen aan de allerhoogste eisen qua veiligheid van de klanten. Het toestel is 100% veilig, CE & FDA goedgekeurd. 

Medisch

 

gecertificeerd

CE en FDA

Goedgekeurd

Deskundige

uitvoering

Veilig &

 

Resultaatgericht

jonge Danser

HOE WERKT HET?

De gekoelde kop van het laserapparaat wordt op de te behandelen zone geplaatst.

De energie die vrijkomt uit de diodelaser wordt door het pigment dat zich onder in de haarfollikel bevindt geabsorbeerd. De laser geeft zijn energie in een fractie van een seconde vrij, het licht wordt omgezet in warmte waardoor de haarfollikel wordt vernietigd. De haarfollikel krijgt geen voedingsstoffen meer en het haar valt na ca. 2 weken uit. De haren die behandeld zijn komen niet meer terug! 

 

Door het gebruik van de uiterst gekoelde kop én de korte impulstijd, blijft de huid en de omgeving van het haar goed beschermd. 

 

EFFECT VAN DE LASER OP HET HAAR

Het haar kent 3 haargroeifases. Enkel de haren in de actieve groei- of anagene fase, worden definitief verwijderd.

Daarom zijn er meerdere sessies nodig.

Daarnaast dienen we rekening te houden met het pigment van de haren. De laser richt zich enkel op gepigmenteerde haren.

 

Gezien onze huid een levend orgaan is, speelt de hormonale huishouding een grote rol in de haargroei en dus ook in de efficiëntie van de behandeling.

 

Voor een effectief resultaat heeft u tussen de 6 à 8 behandelingen nodig. 

 

WIE KAN BEHANDELD WORDEN?

In principe alle huidtypes en haarsoorten van zowel vrouwen als mannen!

Er zijn echter een paar uitzonderingen: de laser heeft geen effect op witte/grijze haren of donsharen die geen pigment bevatten. Bij twijfel of de behandeling voor lichte haren de gewenste resultaten kan opleveren, wordt er een testsessie uitgevoerd. Indien de resultaten naar wens zijn kunnen de sessies opgestart worden.

 

WAT GEBEURT ER NA DE BEHANDELING?

Een paar minuten na de behandeling kan het behandelde gebied lichtjes rood en gevoelig worden. Dit is een geheel normale reactie op de hitte die de laser in de huid gebracht heeft, deze reactie verdwijnt snel.

 

Na de behandeling wordt er een verzachtende crème aangebracht. U kan uw normale bezigheid weer onmiddellijk hervatten. Na de lasersessie kom je best een week niet in de felle zon en gebruik je een goede zonnebescherming (min. SPF 30).

Anker 2
balletdanser

HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIJN ER NODIG? 

Gemiddeld zijn er 6 tot 8 sessies nodig om volledig haarvrij te zijn, met intervallen van 6 tot 12 weken. Dit is sterk afhankelijk van verschillende factoren zoals de te behandelen zone, huid- en haartype, hormonale schommelingen, etc. 

Bij een intakegesprek / testsessie overlopen we alles en stellen we samen een persoonlijk behandelplan op. Per sessie wordt dit nauwkeurig opgevolgd.

De eerste 8 sessies zijn betalend. Na deze 8 sessies worden telkens 2 opvolgsessies GRATIS aangeboden. 

Na het beëindigen van de sessies is het aan te raden om jaarlijks 1 à 2 keer een onderhoudsbeurt in te plannen.

De onderhoudsbeurten zijn altijd aan -50% op de geldende tarieven.

Bij het combineren van verschillende zones krijg je korting:

- min. 2 zones: korting van 10%.

- min. 3 zones: korting van 20%.

Ontdek de verschillende voordeelpakketten.

IS DE LASERBEHANDELING VEILIG?

JA! De laserinstellingen zijn zeer nauwkeurig
gedefinieerd om de precieze diepte en locatie van de haarfollikel vast te stellen. De uiterst gekoelde kop (tot -9°C) is ontworpen om de huid voor, tijdens en na elke puls af te koelen. Er zijn uitgebreide klinische studies gedaan naar de diodelaser en deze mag dan ook als ‘enige’ ontharingslaser van de FDA (Food & Drug Administration in de USA) de term ‘permanente haarreductie’ voeren. De Milesman Compact Diodelaser is voorzien van alle wettelijke certificaten voor veiligheid in gebruik : CE0120, DIN EN ISO 9001: 2000 en DIN EN ISO 13485:2003.

Laser Hair Removal_edited.jpg
Schoonheidsverzorging

KWALITEITSZORG EN HYGIËNE

- Na elk gebruik wordt de laserkop steriel schoongemaakt.
- We werken met mondmasker en steriele handschoenen.
- De wegwerpscheermesjes worden na gebruik weggegooid.
- Elke klant heeft een eigen klinisch rapport.
- 2 gratis controlebeurten na 8 betalende behandelingen.
- Onderhoudsbeurten aan -50% op de geldende tarieven.
- Zorg zelf voor een goede hygiëne op de te behandelen zones.

Waarom kiezen voor definitieve ontharing bij Relax & Beauty Tess? - Goede service, goede begeleiding en deskundige uitvoering. - We stellen samen een behandelplan op. Transparantie qua werkwijze en prijs. Geen verrassingen. - Veilig en resultaatgericht. Er wordt gewerkt met een kwalitatief toestel van europese makelij. Vaak wordt laserontharing aan dumpprijzen aangeboden maar zijn er addertjes onder het gras of dubbel zoveel sessies nodig om resultaat te behalen. Goedkoop is duurkoop. Let hier mee op! - Interval van 12 weken bij koude zones zoals de benen tegenover 6 weken, dus de kosten zijn meer verspreid. - 8 sessies betalend. 2 opvolgsessies GRATIS. - Onderhoudsbeurten zijn telkens aan -50% op de geldende tarieven.

Do's & Don'ts - De te behandelen zone MAX. 24u op voorhand mooi scheren. - ENKEL SCHEREN: Tussen de behandelingen door mag er enkel nog geschoren worden en dit kan zo vaak je dat nodig acht. Bij epilaren of waxen wordt de groeifase van de haren verstoord, wat invloed heeft op de resultaten van de behandelingen. Ook gebruik van VEET wordt ten stelligste afgeraden omdat de huid verweekt wordt en gevoelig kan worden van het chemische proces. - NIET zonnebaden en geen zonnebank 14 dagen voor en 14 dagen na de behandeling. - Gebruik geen zelfbruiners! Vanaf 14 dagen voor de behandeling. - Bescherm je huid tegen de zon. Gebruik een hoge beschermingsfactor. SPF 30 / SPF 50

Is laserontharing pijnlijk? Het toestel bevat een gepatenteerd VCSEL-systeem dat ervoor zorgt dat het licht mooi gebundeld blijft en zo naar het haarzakje gestuurd wordt. In combinatie met de continue koeling (-9°c) met saffier geeft dit de beste resultaten en is ontharen met dit toestel pijnloos. Men kan lichte prikkelingen gewaarworden.Ons toestel uiterst geschikt voor gevoelige huidtypes.

Kan laserontharing het hele jaar door worden toegepast? De Milesman™️ Compact is zo ontwikkeld dat je het hele jaar door kan verdergaan met de behandelingen. Wel wordt er aangeraden om 2 weken voor de sessie niet meer intens te zonnebaden, onder de zonnebank te gaan of self tanning te gebruiken.

Vanaf welke leeftijd kan laserontharing worden toegepast? Vanaf 18+ Jonger kan, indien de hormonen minstens 2 jaar stabiel zijn en in samenspraak met de ouders.

Komen de haartjes terug? Haren die met de Milesman™️ Compact verwijderd werden komen NIET meer terug. Na afronding van je sessies is het aangewezen om één à 2 keer per jaar een onderhoudsbeurt in te plannen. Aangezien onze huid een levend orgaan is, speelt de hormonale huishouding hierin een rol. Ieder van ons heeft ook ‘slapend haar’. Onder hormonale invloeden zoals zwangerschap, ziekte, medicatie, etc kan slapend haar doorheen de jaren actief wakker worden. Met onderhoudsbeurten worden ook die haartjes terug verwijderd.

Wanneer kan laserontharing NIET worden toegepast? - Personen met chronische herpes (enkel bij bovenlip of kin) kunnen 1 week alvorens het starten van de sessie een preventieve crème gebruiken (bv. Zovirax). - Zwangerschap/borstvoeding: tot 3 maanden na de bevalling of stopzetting van de borstvoeding (Hormonale veranderingen hebben invloed op het resultaat). - Hormonale problemen (PCOS, schildklierproblemen,…) - Epilepsie - Keloïden en opgezwollen littekens. Littekens dienen mooi genezen te zijn. - Actieve huidinfecties zoals herpes, waterpokken, acute psoriasis, eczeem of acné. - Grote blauwe plekken. - Bovenhuids uitspringende spataders. - Cortisone, Vitamine A preparaten, retinol, Roaccutane/Isotretinoïne. - Meditatiekuur tenzij schriftelijke goedkeuring arts. - Bij gebruik van antibiotica kunnen we pas 2 weken na het gebruik opstarten. - CO2 laser, YAG, chemische peelings, of medische dermabrasie: na 6 maanden. - Verdoving bij operatie: na 6 weken. - Chemo of bestraling: na 5 jaar. - Indien er metalen implantaten aanwezig zijn, deze zorgen voor verhitting onderhuids. Knieprotheses zijn geen enkel probleem. - Tattoeages: hierover mag er niet gelaserd worden en deze worden steeds afgedekt.

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page