top of page
roze Pioenen

Led Therapy

We willen allemaal zo lang mogelijk een mooie, jonge uitstraling behouden, het liefst zónder veel pijn en moeite.  Ontdek de behandelingen met natuurlijk genezend LED licht, dat een rem zet op het huidverouderingsproces. Momenteel hét schoonheidsgeheim van veel beroemdheden.

LED lichttherapie is een volledig pijnloze vorm van huidverbetering. Een hele ontspannende behandeling, geschikt voor alle huidtypes. De aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur in de huid word gestimuleerd. Rimpels vervagen, littekens verminderen, evenals pigmentvlekken. Waardoor de huid een strakkere, egalere en jeugdigere uitstraling krijgt. U ziet direct resultaat, de huid voelt fris en glad aan en ziet er stralend uit. Een kuur geeft optimaal resultaat.

 

Wat is LED Therapie nu precies?

LED-therapie (Light Emitting Diode) is in de jaren tachtig door NASA ontwikkeld om wondgenezing en weefselgroei in de ruimte te bevorderen. In de jaren die volgden heeft de wetenschap uitgewezen dat licht therapie de celdeling en aanmaak van nieuwe cellen bevordert, de groei van nieuw weefsel aanzienlijk verhoogt, de beschadigde weefsels repareert, de productie van collageen stimuleert en fijne lijntjes en rimpels vermindert.

 

Deze baanbrekende technologie maakt geen gebruik van warmte of een "invasief" proces, maar zet het lichaam aan om lichtenergie om te zetten in celenergie. LED-lichttherapie is niet-invasief, veroorzaakt geen ontsteking en vereist geen speciale nabehandelingsprocedures.

Het is een effectieve behandeling voor de ouder wordende huid, evenals voor bepaalde aandoeningen zoals acné, rosacea en andere huidaandoeningen.

De LED-lampjes in het toestel produceren verschillende golflengtes welke allemaal een ander huidprobleem kunnen bestrijden. De behandeltijden zijn kort en de zichtbare effecten zijn in de meeste gevallen onmiddellijk. Het proces herleeft onmiddellijk een vermoeide en doffe teint. Na slechts één behandeling is de huid zichtbaar gehydrateerd, glad en stralend, terwijl roodheid en irritatie worden gekalmeerd.

Een kuur biedt een corrigerende en blijvende verbetering van het uiterlijk en een gezonde huid.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Om een optimaal resultaat te behalen kan je het beste een kuur volgen.

Kuur van 8 behandelingen. Elke week 1 à 2 keer.
Om het optimale resultaat te behouden, raden wij nadien een maandelijkse onderhoudsbehandeling aan.

 

Het is ook mogelijk om LED-lichttherapie in combinatie te gebruiken met andere behandelingen, ter bevordering van een sneller en mooier resultaat. Neem vrijblijvend contact op voor meer info. 

Express facial treatment with led therap

Rood Licht - 640nm

Rood licht komt wat dieper in de huid en werkt huid verbeterend. Deze golflengte stimuleert de productie van de fibroblasten (is de belangrijkste cel van het bindweefsel) bij de aanmaak van collageen en elastine. Hierdoor wordt de huid voller en strakker. De huidstructuur en de spankracht van de huid verbeteren. De doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd. Ideaal voor de behandeling van pigmentvlekken, zonlichtbeschadigingen, wondjes, huidverslapping en huidveroudering. 

Blauw Licht - 423nm

Deze golflengte wordt voornamelijk ingezet bij acne. Het verbetert de huid door het creëren van zuurstof op de juiste diepte in de huid waardoor de Proprioni bacterie (die in veel gevallen voorkomt bij acne) vernietigd wordt. Puistjes en roodheden verminderen en huidontstekingen geminimaliseerd. 

Groen licht - 532nm

 • Het groene licht herstelt pigmentvlekken.

 • Reduceert fijne lijntjes.

 • Voedt de ouder wordende huid.

 • Versnelt het herstel proces van wondgenezing.

 • Maakt littekens lichter.

Geel licht - 583 nm

 • Verbetert de zuurstof in de cellen van de huid.

 • Geeft de huid weer energie.

 • Behandeld een rode huid.

 • Vervaagt rimpels.

 • Behandeld een harde huid.

Contra-indicaties

Epilepsie en auto-immuunziekte lupus Erythematodes, albinisme, lichtallergie en/of fotoallergische huidreacties. Wanneer u bepaalde medicijnen inneemt, moet het gebruik ervan minstens een week geleden zijn gestopt, alvorens te starten met LED Therapie. Dit geldt voor medicijnen die de lichtgevoeligheid verhogen, zoals: antibiotica; tetracycline, benzoylperoxide, salicylzuur, isotretinoïne (roaccutane) en anti-depressiva zoals st. janskruid.

 • Facebook
 • Instagram
bottom of page