top of page
roze Pioenen

NOON

UriGrun55602 copy.jpg

Noon Aesthetics

Huidverbetering voor acne, pigmentatie en anti-aging met medische resultaten.

Met NOON Aesthetics is het mogelijk om indrukwekkende resultaten te behalen bij huidveroudering, pigmentatie, acné en andere huidproblemen.  Door een juiste combinatie van salonbehandelingen en producten voor thuiszorg voelt uw huid op een korte termijn aan als nieuw.

Dankzij het gepatenteerde DermShield Technologie die in de producten aanwezig is, is het mogelijk om met hogere concentraties werkstoffen en chemische peelings te werken, zonder dat u te maken heeft met de bekende bijwerkingen zoals roodheid, irritatie, vervelling of een onaangenaam (pijnlijk) gevoel.

Acne-Volwassen-600x600.jpg

Acné

Melasma-400x400.jpg

Pigmentatie

Gezichts creme

Huidveroudering

Waarom is NOON zo uniek?

UriGrun41221.jpg

NOON is uniek binnen de esthetische wereld. Huidproducten zijn aan grenzen gebonden op het gebied van concentratie en intensiteit van werkstoffen. Bepaalde werkstoffen kunnen tot ongewenste bijwerkingen leiden indien ze in een te hoge concentratie op de huid aangebracht worden.

Een goed voorbeeld hiervan in Retinol of pure Vitamine A. Het maximum dat in een huidverzorgingsproduct kan zitten is 0,3%. Bij hogere concentraties heeft het ongewenste bijwerkingen zoals roodheid, irritaties en huiduitslag.

Bij een concentratie van 0,3% stopt het dus voor andere merken. NOON begint echter bij 0,3% en gaat door naar 1,0% en zelfs verder tot 1,6%, meer dan 5x hogere concentratie dan tot nu toe mogelijk was. Dat kan dankzij de gepatenteerde DermShield™ technologie.

NOON verbindt esthetiek & wetenschap

 • NOON gaat verder waar andere merken hun limiet bereikt hebben.

 • NOON is een paraceutisch merk, een gradatie net onder de farmaceutische producten voor de medische branche

 • NOON beschikt over de beste en meest effectieve huidverbeteringsproducten ter wereld

 • NOON pakt niet de symptomen of gevolgen van huidproblemen aan, maar de oorzaken.

 • Met NOON werkt u aan een constructieve huidverbetering op basis van klinische studies en wetenschappelijke kennis.

 • Bij NOON zijn veel innovatieve werkstoffen liposomaal ingekapseld. Dat heeft als voordeel dat deze beschermd zijn, niet aan werkkracht verliezen en in diepere huidlagen geraken

 • NOON kan door iedereen gebruikt worden

UriGrun55602 copy.jpg

Innovatieve ingrediënten

Veel werkstoffen dringen niet door in de diepere huidlagen, omdat de huid een schild vormt tussen ons lichaam en de buitenwereld. Door deze beschermfunctie worden werkstoffen vaak gewoon tegen gehouden.

Bij NOON zijn veel innovatieve werkstoffen liposomaal ingekapseld. Dat heeft als voordeel dat deze beschermd zijn en niet aan werkkracht verliezen. Bovendien werken de liposomale inkapselingen als transporteur naar de diepere huidlagen, waar ze oplossen en de werkstoffen vrij geven.

Hierdoor komen actieve werkstoffen dieper in de huid met een aanzienlijk betere werking.

De perfecte mix tussen salonbehandeling en thuisverzorging

Om acne, pigmentatie, huidveroudering of andere huidproblemen aan te pakken zijn professionele salonbehandelingen en dagelijkse thuisverzorging een gouden combinatie.

De behandelingen in het salon met paraceutische peelings en professionele producten zorgen voor intensieve probleemoplossing.

Afhankelijk van de aard en mate van het huidprobleem stellen we samen een behandelplan voor u op.

Met dit behandelplan wordt in kuurverband het huidprobleem aangepakt en zult u merken dat, naarmate de kuur vordert, op hele korte termijn resultaten al zichtbaar zullen zijn. 

 

Na de kuur is een 4 tot 6 wekelijkse onderhoudsbehandeling nodig om het behaalde resultaat te behouden.

De thuisverzorgingsproducten van NOON bevatten eveneens zuren en dankzij de DermShield™ bescherming kan u de producten dagelijks thuis gebruiken. Daarmee wordt de huid voortdurend ‘getraind’ en in uitstekende conditie gebracht en gehouden.

Wat is Dermshield?

NOON gaat verder waar andere merken hun limiet bereikt hebben dankzij de gepatenteerde DermShield technologie

Hierdoor worden de signalen die de Type C Nociceptoren krijgen, dit zijn de zenuwen die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van roodheid, zwelling, irritaties en allergische reacties, grotendeels weg gefilterd.

Als deze zenuwen minder signalen doorkrijgen, dan worden ook de ongewenste bijwerkingen tot een minimum beperkt.

 • Onderdrukt selectief tinteling, branden en jeuk

 • Zonder het gevoel van verdoving

 • Onderdrukt erythma en edema

 • Voorkomt neurogene inflammatie

 • Onderdrukt de celdeling van de keratinocyten (verantwoordelijk voor de aanzet tot inflammatie)

 

Dankzij deze technologie kan er met hoger gedoseerde producten gewerkt worden, echter zonder bijwerkingen. De lat voor effectieve huidverbetering wordt hiermee een stuk hoger gelegd.

NOON

NOON

NOON
DermShield Technology - Short Version

DermShield Technology - Short Version

01:33
Video afspelen

Hoe vaak moet ik een professionele huidbehandeling laten uitvoeren?

Een professionele behandeling kan je best 1 keer per maand laten uitvoeren. De beste resultaten worden behaald door een combinatie van instituut behandelingen en de NOON producten voor thuis.

Wat is een peeling?

Een peeling is een huidverjongingsbehandeling waarbij de buitenste laag van de huid wordt verwijderd; dode huidcellen worden verwijderd en de groei van nieuwe cellen en collageen wordt gestimuleerd. Dit verbetert de textuur, het uitzicht en de gladheid, wat resulteert in een jonger uitziende huid.  Ze worden ook gebruikt om fijne lijntjes, rimpels, littekens, verkleuringen, pigmentatie, rosacea en puistjes te behandelen.

Is een chemische peeling geschikt voor mij?

Een chemische peeling is geschikt voor zowel vrouwen als mannen. Er zijn enkele contra indicaties voor het gebruik van chemische peelings: Chronische huidziekte (lupus, atopisch dermatitis, etc.), Herpes en ander huidinfecties,  bij het gebruik van medicijnen die invloed hebben op de huid zoals steroïden, retinoïden, etc., na operaties en andere intensieve of invasieve esthetische behandelingen, bij allergische reacties op medicijnen of andere materialen,  chemotherapie, bestraling.

Kan ik na de behandeling naar de wellness?

Je huid kan gevoelig zijn na een peeling, het is daarom aan te raden om intensieve trainingen, wellness en stoombaden te vermijden de dag na de peel.

Doet de behandeling pijn?

Een behandeling doet niet pijn. De Noon therapeut zal gedurende de hele behandeling kijken hoe de huid zal reageren. Soms ervaren klanten een prikkend gevoel, dit wil zeggen dat de peeling inwerkt in de huid. De Noon therapeut kan dit door het tokkelen met de vingers zo aangenaam mogelijk maken.

 • Facebook
 • Instagram
bottom of page