top of page
roze Pioenen

Hybrid Brows

Wat zijn Hybrid Brows

Ontdek de nieuwste sensatie in de wenkbrauwwereld: Hybrid Brows! Deze revolutionaire behandeling geeft een verbluffend tattoo-effect dat tot 7 dagen op de huid blijft zitten en de haartjes blijven 6 -7 weken gekleurd. 

Bij Hybrid Brows worden niet alleen de haartjes maar ook de huid mee geverfd. Hoewel het concept hetzelfde is als het klassiek verven van de wenkbrauwen of de Henna brows, is het resultaat anders. Hybrid Brows zorgt voor een rijke afdruk op de huid en de haren van de wenkbrauwen, wat resulteert in vollere en strakkere wenkbrauwen. Het onderscheidende kenmerk van deze verf is dat het geen ammonia bevat, waardoor het de haren niet uitdroogt en dus veilig kan worden gebruikt in combinatie met Brow Lamination. Hybrid Brows is uiterst geschikt voor mensen die twijfelen om Powder Brows te laten zetten. Het laat je alvast wennen aan het idee van de semi-permanente kleur en vorm van de wenkbrauwen.

Verschil tussen Henna Brows en Hybrid Brows

Hybrid brows is een behandeling die het dichtst in lijn ligt met Henna brows. Hybrid brows blijven iets minder lang zichtbaar op de huid dan Henna, maar langer op de haartjes. Het resultaat van hybrid brows zit tussen normale verf en henna in qua dekking. Gemiddeld blijft het resultaat 7 tot 10 dagen op de huid en max 7 weken op de haartjes.

 

Nabehandeling

Om zo lang mogelijk te genieten van het resultaat is het belangrijk om met volgende zaken rekening te houden:

 

- Houd de wenkbrauwen droog! Geen water op het gezicht of de wenkbrauwen voor minimaal 24 uur.

- Vermijd zweten! Geen intensieve lichaamsbeweging of sauna bezoek.

- Gebruik geen make-up remover of gezichtsreiniger op de wenkbrauwen.

- Blijf uit de volle zon en vermijd de zonnebank.

- Bescherm de wenkbrauwen met een hoge SPF als het zonnig is.

- Wacht minimaal 5 weken tussen de behandelingen om allergieën te voorkomen.

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page