top of page
roze Pioenen

Verven Wimpers & Wenkbrauwen

Verven van wimpers en wenkbrauwen

Goed geëpileerde wenkbrauwen met de juiste kleur kunnen veel doen voor het gelaat. Door het verven van de wimpers en de wenkbrauwen wordt de aandacht op de ogen gevestigd en ontstaat er een natuurlijke uitstraling. Het resultaat is een opvallende blik en mooi geaccentueerde ogen.

 

De houdbaarheid van de kleur hangt af van persoon tot persoon. De kleur zal vervagen na ongeveer 4 tot 6 weken. Het duurt gemiddeld 6 tot 8 weken voordat het lichaam nieuwe wimpers en wenkbrauwen aanmaakt.

Deze behandeling is waterproof dus ideaal als je op vakantie gaat en geen mascara wil gebruiken in het zwembad, maar toch mooie zwarte wimpers wil. Het bespaart je eveneens kostbare tijd bij het maquilleren.

Je kan je wimpers of wenkbrauwen laten verven na een gelaatsverzorging of je kan hiervoor ook een aparte afspraak maken.

Refectocil

Systeem voor het professioneel kleuren van wimpers en wenkbrauwen.

Refectocil producten worden reeds meer dan 60 jaar gebruikt. Refectocil wimper- en wenkbrauwverf werd dankzij de miljoenen succesvolle toepassingen uitgetest en erkend als het toonaangevende product van de voorbije 60 jaar.

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page